11-4-2019

Wie gaat er met de winst vandoor?

De play-offs zijn gespeeld en hebben het strijdveld bepaald.. Wie gaat er met de titel vandoor in de Cashback World Korfbal Leaguefinale? Zaterdag gaan Fotuna/Delta Logistiek en PKC/SWKGroep de strijd met elkaar aan in de Ziggo Dome.

Eerst is de jeugdfinale tussen TOP/SolarCompleet A1 en DVO/Accountor A1 om 13.45 uur. Om 16.00 uur is de aftrap van het finalestuk van de Cashback World Korfbal League. Natuurlijk is Cashback World hier ook bij!

Bij onze stand op het evenement kun je je gratis registreren, natuurlijk krijg je direct de Korfbal Cashback Card mee naar huis. De kaart is ter plaatse te gebruiken bij de stand van Korfbaltotaal.nl. Shop nieuwe korfbalkleding, toon de Korfbal Cashback Card en ontvang direct Cashback!

Wil jij dit evenement niet missen? Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar! Je ontvangt 3% Cashback bij aanschaf van de finaletickets!

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.