15-11-2019

Waar vier jij kerst?

Wat doe jij het liefst tijdens de feestmaand? Hou je van actief bezig zijn en vind je skiën leuk? Struin je liever zoveel mogelijk kerstmarkten af met glühwein? Of hou je niet zo van de feestdagen en wil je het liefst heel ver weg zijn van de kerststress? Wat jouw voorkeur ook heeft, je vind de beste deals bij Cashback World's Partners - natuurlijk mét Cashback en Shopping Points.

  • Boek een reis naar een ver land bij Expedia, of een dagreis naar een kerstmarkt via Groupon. Op de plaats van bestemming wil je natuurlijk wat eten en drinken, dus bekijk de Partners in jouw gebied. Vergeet niet dat je ook je Cashback Card in vele landen kunt gebruiken en er in elk land veel eVouchers beschikbaar zijn.
  • Ben je nog op zoek naar ski accessoires? Koop nieuwe uitrusting bij ANWB Webwinkel en wees de snelste op de pistes! Of je nu een warme jas, nieuwe ski's of een helm nodig hebt - onze Partners zorgen ervoor dat jij warm blijft tijdens de wintersport!
  • Ontspan voor de kerstdrukte en trakteer jezelf op een verblijf in een spa. Geniet van alle rust met privesauna.nl, boek een ontspannende massage of kies voor een gezichtsbehandeling zodat jij je op je best vertoond op het kerstfeest! 

Wat je ook gaat doen deze winter, wij zorgen ervoor dat je een mooie tijd beleeft!
 

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.