6-9-2019

Sneak peek for our Fashion Week!

De zomer is heerlijk maar de herfst heeft toch ook wel zijn charmes. De bikini's, zomerjurkjes en teenslippers kunnen weer in de kast en de truien, spijkerbroeken en laarsjes komen weer tevoorschijn!

Nieuw seizoen? Nieuwe kleding! Tijdens onze Fashion Week delen wij de leukste acties voor herfst, -schoenen én -accessoires. Kan jij niet wachten op deze deals? Lees snel verder voor een voorproefje!
About You is al helemaal klaar voor de herfst met hun herfstcollecties. Zo hebben ze bijvoorbeeld een brede selectie van zogenoemde tussen-jassen, die perfect zijn tussen twee seizoenen in.

Mannen, hebben jullie nog nieuwe polo's, shorts, truien, chino's of overhemden nodig? Scoor ze nu in de sale bij Only for Men. Op geselecteerde artikelen geldt nu namelijk 4 stuks voor €99,95!

De rest van de deals verklappen we nog niet, maar bewaren we voor onze Fashion Week! Ben je benieuwd geworden? Houd onze kanalen dan goed in de gaten!

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.