23-8-2019

Ontdek onze favoriete uitstapjes!

Herken je dat? Net terug van vakantie en nu alweer toe aan ontspanning? We got you! We hebben al onze favoriete partners op een rijtje gezet zodat je een leuke dag kunt beleven of heerlijk tot rust kan komen.

Zin om in het weekend met de hele familie op stap te gaan? Koop dan kaartjes voor één van de vele themaparken. Ontvang Cashback bij o.a. Dolfinarium (2% Cashback), Plopsa (1% Cashback) en de Escape Room Zandvoort (3% Cashback).

Als je toch liever zelf, met je partner of een vriend(in) wilt relaxen dan raden wij je aan om een dagje weg bij een wellness-resort zoals SpaPuur (2% Cashback), SpaWell (2% Cashback) of de Zwaluwhoeve (1% Cashback) te boeken. Om het vakantiegevoel een beetje terug te krijgen, geniet je daarna van een overnachting bij Fletcher Hotels (2% Cashback).

Heb je zin om wat leuks te doen in het weekend of op je vrije dag, maar weet je nog niet precies wat? Kijk dan of er een leuk uitstapje tussen zit bij Groupon (2% Cashback) tussen de vele acties en goede deals. Als je liever iemand iets cadeau wilt geven, kijk dan eens bij Bongo (2% Cashback) en kies uit één van de vele belevenissen!

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.