14-12-2019

Kerst 2019!

Kerst staat al om de hoek en er moet nog zoveel gedaan worden - kerstdiner, kerstkleding, cadeaus en nog veel meer. Om jou een handje te helpen delen we vandaag onze favoriete shops waar jij  jezelf helemaal 'christmas ready' kunt maken! Lees snel verder.

First things first - The food

Met kerst denkt iedereen natuurlijk aan al het heerlijke eten wat er bij komt kijken. Kerstkransjes, chocola, de heerlijke brunch of het uitgebreide kerstdiner. Om meerdere vliegen in één klap te slaan raden wij je aan om je boodschappen te bestellen bij bijvoorbeeld Jumbo of PLUS waar je tot €5,20 aan Cashback ontvangt.

Kersttip: zoek op de website van de supermarkt een heerlijk recept en bestel gelijk je boodschappen. Zo weet jij al wat je kunt maken en hoef je niet last-minute te haasten naar de winkel omdat je net dat ene ingrediënt bent vergeten...

Home is where the heart is - Het decor

Vier jij kerst thuis en staat de hele familie dit jaar bij jou op de stoep? Zorg dat jouw huis er fantastisch uit ziet en laat iedereen versteld staan. Zo vind je bij Xenos o.a. het mooiste tafelservies voor op de eettafel. Bij bol.com scoor je echt alles voor een onvergetelijke kerst, zoals de mooiste versiering voor jouw huis - met 1% Cashback.

Op je kerstbest - De outfits & make-up

Zit jij met je haar strak in de krul of je mooiste pak aan of vind jij het juist leuk om je foutste kersttrui uit de kast te trekken? Hoe je het ook went of keert, met kerst doet iedereen een bijzondere outfit aan. Bij HEMA vind je niet alleen de mooiste jurkjes en overhemden, maar ook een grote collectie aan foute kersttruien voor de hele familie! Ben jij echt een grote kersttruien fan? Bekijk de hele collectie bij Superfout.nl, waar je 2% Cashback ontvangt bij iedere aankoop.

Pak jij graag uit met je make-up tijdens kerst? Profiteer van 2,5% Cashback bij iedere aankoop bij ICI PARIS XL. Bestel nieuwe nagellak die tot wel 2 weken blijft zitten bij Pink Gellac met 1% Cashback. Ook The Body Shop biedt heel veel mooie make-up producten, die tevens allemaal diervriendelijk en 100% vegetarisch zijn.


Kersttip: Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau? Speel t/m 26 december het spel op onze website, verzamel genoeg cadeaus in jouw winkelwagentje & shop online om kans te maken op een weekendje weg t.w.v. €200!


Greenfinity Foundation

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.