21-2-2019

De Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs zijn in volle gang!

Afgelopen weekend is de Huishoudbeurs weer van start gegaan. Dat betekent 9 dagen lang fashion, beauty, optredens, workshops en natuurlijk SHOPPEN!

Artiesten
Net zoals ieder jaar geniet je weer van te gekke optredens. Dit jaar treden onder andere Xander de Buisonjé, Thomas Berge, Samantha Steenwijk, Collin Hoeve, Charly Luske, Monique Smit, Gita Anna, Storm3, Sharon Doorson op.

Wijntheater
Nieuw op de Huishoudbeurs dit jaar is het Wijntheater. Ieder uur wordt er hier een wijnshow gegeven! Het theater is een mengelmoes van jaren 20 tot jaren 80 met wijntafels, wijnvaten, oma’s lampenkappen & vloerkleden en uiteraard heerlijke wijn.

Ibiza
Heb je nog geen vakantieplannen? Waan je dan even op Ibiza op het Ibiza paviljoen. Op de Ibiza markt vind je allerlei leuke hebbedingetjes in bohemian stylem, van kleding tot accessoires!

Negenmaandenbeurs
Zwanger of kersverse mama of papa? Met jouw Huishoudbeurs ticket heb je van 20 t/m 24 februari ook toegang tot de Negenmaandenbeurs. Op donderdag en vrijdag is de beurs extra lang open: tot 22:00 uur!

Bestel nu jouw tickets voor de Huishoudbeurs of de Negenmaandenbeurs en krijg toegang tot beide beurzen! It's going to be fun!

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.