17-12-2019

De beste cadeaus voor last minute shoppers!

Het aftellen naar kerst is bijna over en het is hoog tijd om de laatste cadeaus aan te schaffen. Aangezien de bezorgdiensten hard werken om jouw pakketje op tijd te bezorgen, raden wij je aan om goed te kijken naar de uiterste bezorgdatum op de website. Veel shops geven namelijk aan tot wanneer je kan bestellen zodat jouw pakketje op tijd in huis is. Wij delen onze favoriete last minute shops met jou!


Bij HEMA vind je altijd wel een leuk cadeau voor jouw geliefden. Een leuk notitieboekje, heerlijk gezichtsmasker of een lekkere fles wijn? Een mooie sjaal, leuke kalender of een prachtige lipstick? Voor wie je ook een cadeau zoekt, HEMA is the place to be!

Greenfinity FoundationXenos is een winkel waarbij je altijd wel wat leuks bestelt, van leuke kaarsen tot grappige mokken en van telefoonhoesjes tot de lekkerste bakmixen. Zo profiteer je nu van de 2+1 gratis actie op rustieke kaarsen. Maak hier bijvoorbeeld een gezellig setje van voor op de salontafel. Zoek jij een cadeau voor iemand die gek is op bakken? Shop één van de vele producten voor bakken en maak hier een leuke cadeau set van. Succes gegarandeerd!


Greenfinity Foundation

Zoals Bol.com zelf al zegt - de winkel voor ons allemaal. Bij bol.com vind je gegarandeerd nog jouw last minute kerstcadeau. Scoor nu bijvoorbeeld de meest luxe parfums met extra hoge kortingen of scoor een extra scherp geprijsd bordspel. Een heerlijke Rituals set is ook zeker een aanrader, hier scoor je sowieso punten mee onder de kerstboom!

Greenfinity Foundation


Last minute shoppen!

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.