4-10-2019

10 home, gadgets en cadeau shops met éxtra Cashback!

One weekend only! EXTRA Cashback bij deze shops in de categorieën Gadgets, Cadeau's & Home!

Home 

Ben jij al klaar voor de winter? Maak het buiten én binnen winterklaar met Praxis! Koop het perfecte tuinhuisje, de nieuwste bladblazer of maak je je eigen opbergbox. Ontvang 20% korting op één artikel naar keuze EN een verhoogde Cashback van 3,5%. Ook ontvang je bij Jysk 3,5% Cashback voor de leukste decoraties voor in huis, op kantoor of in de tuin. Bij Woonexpress zijn de Waanzinnige woonweken begonnen en ontvang je €100 korting bij een nieuwe bank en tijdelijk 2,5% Cashback! Wist je dat je de Huis & Tuin Cadeau eVoucher ook kunt besteden bij Woonexpress? Je ontvangt 4% Cashback bij de eVoucher. Bij OTTO ontvang je tot 50% korting op heel veel meubels, daarboven op 10% met de code: WONEN10 en profiteer je van EXTRA Cashback! 😱

Greenfinity Foundation

Gadgets

Ben jij nou opzoek naar coole nieuwe gadgets die jou wellicht verder kunnen helpen, zoals een drone of een LED strips? Bij Alibaba en Banggood vind je een enorm assortiment aan gadgets en meer! Het mooiste hiervan? Profiteer tijdelijk van 2,5% Cashback bij deze online shops! Bij MiniInTheBox ontvang je nu ook EXTRA Cashback, in totaal zelfs 5%!

Greenfinity Foundation

Cadeaus

Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in het leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een klein gebaar kan veel betekenen. Verras iemand met een mooi persoonlijk kaartje, een prachtig boeket, of één van de vele (gepersonaliseerde) cadeaus! Ontvang tijdelijk 5% Cashback!

Maar misschien wil je wel een ontspannen wellnessweekend samen met je partner voor zijn of haar verjaardag? Bij GROUPON ontvang je scherpe kortingen in combinatie met EXTRA Cashback op heel veel verschillende deals! Ook bij GiftForYou vind je een ruime keuze aan giftcards. En wat nog mooier is, je raad het vast al, maar ook hier ontvang je 2% Cashback! 😊

Greenfinity Foundation

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.