Korfbal

Registratie

Word gratis Member van het Korfbal Cashback Programma

Word nu gratis Member van het Korfbal Cashback Programma, verzamel wereldwijd shopvoordelen en support jouw favoriete vereniging en de korfbalsport in het algemeen.
Jouw voordelen met het Korfbal Cashback Programma:
  • Tot 5% Cashback op al je aankopen bij Cashback Partners over de hele wereld.
  • Verzamel Shopping Points en wissel deze in voor geweldige deals.
  • Exclusieve aanbiedingen en promoties
  • Tot wel 1% van het aankoopbedrag gaat naar jouw vereniging en de korfbalsport in het algemeen.
Mijn gegevens
Mijn adres
Ik kan mijn toestemming voor een van de bovengenoemde gegevensverwerkingsprocedures (per geval) schriftelijk intrekken met toekomstig effect (naar myWorld Nederland B.V., Hoofdweg 258, 3067 GJ Rotterdam) of door een e-mail te sturen naar service.nl@cashbackworld.com Alle gegevens die voorafgaand aan het intrekken van de toestemming zijn verwerkt, blijven legaal.