2dekansje.com

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online shoppen

Contact

 • Contact
  Telefoon: +31 10820 99 00
 • Belangrijk bij het online shoppen!
  Alvorens jouw aankoop te doen, gelieve ervoor te zorgen dat jouw internetbrowser de correcte cookie instellingen heeft. Ontdek alles wat je moet weten over het online shoppen in onze FAQ's!
 • Cashback Partner-ID
  559002393

Algemene Voorwaarden

Bij deze Cashback Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Cashback Partner.

Beschrijving

Dagelijks worden er miljoenen artikelen online gekocht. Met een aantal van deze producten is men minder blij of is het toch nét niet wat ze ervan hadden gedacht; ze gaan het retourneren. Vaak zijn de producten nog gloednieuw en anders heeft het een kapotte verpakking, klein krasje of deukje. In welk geval dan ook is het product nog 100% technisch in orde.

Dit vind 2dekansje.com doodzonde en daarom geven zij deze producten een tweedekans door ze te controleren en te kwalificeren! Beter voor de wereld en beter voor jou doordat de prijs minimaal 15% lager ligt dan normaal!

Kun je jouw aankoop niet vinden bij 2dekansje.com?

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.