Cashback & Shopping Points

• Belangrijk!
  • Cashback Partner-ID

Algemene Voorwaarden

**LET OP: bestellingen die worden opgehaald en betaald in de Praxis winkel, zijn uitgesloten van ledenvoordelen.**
** extern verkregen kortingscodes zijn uitgesloten van ledenvoordelen** Bij deze Cashback Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Cashback Partner.

Beschrijving

Een maker zit in ons allemaal, of het nu kleine creatieve ideeën zijn of hele functionele klussen voor binnen of buiten. Of je nou iets repareert of iets nieuws maakt, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Praxis is er om jou te inspireren!

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.