Halfords

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online shoppen

Contact

 • Contact
  Telefoon: +31 10820 99 00
 • Belangrijk!
  Alvorens jouw aankoop te doen, gelieve ervoor te zorgen dat jouw internetbrowser de correcte cookie instellingen heeft. Ontdek alles wat je moet weten over het online shoppen in onze FAQ's!
 • Cashback Partner-ID
  559002180

Algemene Voorwaarden


LET OP: reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van ledenvoordelen! Bij deze Cashback Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Cashback Partner.

Beschrijving

Bij Halfords vind je niet alleen fietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen maar ook een ruime keuze uit fietsaccessoires om jouw fiets helemaal af te maken! In de webshop vind je fietsaccessoires om je fiets te pimpen, op te knappen of te repareren.

Fiets je dagelijks door weer een wind? Dan heb je vast interesse in regenkleding, fietsverlichting en fietstassen. Doe je regelmatig boodschappen op de fiets of trek je er op uit met jouw kindje? Kijk dan zeker eens bij de fietskratten of fietszitjes. 

 

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.