Cashback & Shopping Points

 • 3,5% + 1 Beauty, fashion, juwelry, schoenen, horloges & accessoires per 100 EUR Aankoop
 • 1% + 1 Electronica per 100 EUR Aankoop
 • 2% + 1,5 Tuin, wonen & sport per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online shoppen

Contact

 • Contact
  Telefoon: +31 10820 99 00
 • Belangrijk bij het online shoppen!
  Alvorens jouw aankoop te doen, gelieve ervoor te zorgen dat jouw internetbrowser de correcte cookie instellingen heeft. Ontdek alles wat je moet weten over het online shoppen in onze FAQ's!
 • Cashback Partner-ID
  559000781

Algemene Voorwaarden


- Bij deze Cashback Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Cashback Partner.

Beschrijving

V&D kent een rijk verleden en is terug van weggeweest, klaar voor een nieuwe toekomst. Met ‘vernieuwing’ stevig verankerd in het DNA groeide Vroom & Dreesmann uit tot hét Warenhuis van alle Nederlanders, waar je echt álles kon vinden. Tot eind 2015 het doek viel. Nu - precies 131 jaar na de oprichting in 1887 - geven trotse nieuwe eigenaren V&D terug aan de fans. Aan klanten die met hun tijd meegaan en op hun gemak online willen winkelen. V&D is terug, als compleet Warenhuis op het web: vd.nl

Ze hebben alle mogelijke waren voor je in huis. Van de laatste mode tot iets fijns met de familie. Met van alles voor in huis en tuin. En veel handigs voor je hobby en op reis. Ook sport en de gezondheid gaan hen aan het hart. Kortom, V&D presenteert je graag een zo compleet mogelijk aanbod, met alles wat het leven plezierig maakt. Daarbij profiteer je voortdurend van de voordelen van V&D.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij V&D?

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.