Blokker.nl

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online shoppen

Contact

 • Contact
  Telefoon: +31 10820 99 00
 • Belangrijk bij het online shoppen!
  Alvorens jouw aankoop te doen, gelieve ervoor te zorgen dat jouw internetbrowser de correcte cookie instellingen heeft. Ontdek alles wat je moet weten over het online shoppen in onze FAQ's!
 • Cashback Partner-ID
  559000319

Algemene Voorwaarden


LET OP! Bij deze Loyalty Partner worden er alleen ledenvoordelen geregistreerd als de webshop rechtstreeks wordt bezocht. Als er ook andere advertenties, websites, blogs of vergelijkingswebsites worden bekeken voor of tijdens het aankoopproces, dan wordt de aankoop niet geregistreerd.

*Er gelden geen ledenvoordelen op foto producten, cadeaukaarten, NS kaarten, toegangskaartjes voor pretparken en andere uitjes.

Beschrijving

Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Bij Blokker vindt je altijd vertrouwde kwaliteitsmerken, verassende assortimenten en nieuwe inspiratie.

De webshop is 24/7 open, met meer dan 10.000 producten. Voor 22:00 besteld, morgen al in huis of je haalt het op bij één van de 600 winkels. Blokker blijft voordelig en verrast je elke week met scherpe actie-aanbiedingen.

 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Blokker.nl?

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.