Sarenza

Cashback & Shopping Points

 • 3,5% + 1 New standard per 100 EUR Aankoop
 • 3,5% + 1 Standard per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online shoppen

Contact

 • Contact
  Telefoon: +31 10820 99 00
 • Belangrijk bij het online shoppen!
  Alvorens jouw aankoop te doen, gelieve ervoor te zorgen dat jouw internetbrowser de correcte cookie instellingen heeft. Ontdek alles wat je moet weten over het online shoppen in onze FAQ's!
 • Cashback Partner-ID
  559000151

Algemene Voorwaarden

Bij deze Cashback Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Cashback Partner.

Beschrijving

Met 691 merken en bijna 50 000 stijlen, zijn zowel shoppers als shoe-aholics er zeker van om hun perfecte schoenen te vinden bij Sarenza. Bij Sarenza geloven ze dat online winkelen makkelijk en stress-vrij moet zijn.

Sarenza’s kantoor bevindt zich in het hartje van de modestad Parijs. Door  hun schoenenexpertise en goede relaties met de schoenfabrikanten, bieden zij jou de laatste trends die je in de modebladen ziet staan.

Het aanbod bestaat niet alleen uit exclusieve modellen en de laatste collecties van de grootste merken, maar ook uit labels van jonge getalenteerde designers, zoals Lise Lindvig en Sandie Jancovek. 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Sarenza?

* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.