Shoppen met het Korfbal Cashback Programma

Shop bij meer dan 140.000 Cashback Partners over de hele wereld en geniet van aantrekkelijke shopvoordelen. Tegelijkertijd support je jouw vereniging en de korfbalsport in het algemeen met het Korfbal Cashback Programma!

Jouw ledenvoordelen

CASHBACK

• Tot wel 5% van het totale aankoopbedrag terug.
  • Automatisch bijgeschreven op Jouw profiel.
  • Cashback wordt overgeschreven naar jouw bankrekening wanneer je €5 hebt gespaard.

SHOPPING POINTS

• Ontvang Shopping Points bij al je aankopen
  • Wissel je punten in voor Shopping Point Deals.
  • Profiteer van geweldige kortingen.

Tot wel 1% van het aankoopbedrag gaat naar jouw vereniging en de korfbalsport in het algemeen.

Hoe te registreren

Registreer online, dan ontvang je automatisch 3 Shopping Points als welkomstcadeau!

Registreer je bij je favoriete vereniging en ontvang de Korfbal Cashback Card.

Download de Cashback App en scan de barcode van jouw Korfbal Cashback Card tijdens het registratieproces.

Hoe kan ik shoppen?

Cashback Card

1. Shop lokaal bij een Cashback Partner.
  2. Toon je Cashback Card bij de kassa.

Online Shopping

1. Selecteer de online shop die je zoekt.
  2. Klik op "Nu online shoppen!" Doe jouw aankoop zoals je gewend bent!

Jouw Korfbal Cashback Card

Je kan jouw digitale Korfbal Cashback Card vinden op cashback.korfbal.nl of onder jouw profiel in de Cashback App.

Na jouw online registratie wordt er via de post een Korfbal Cashback Card naar jou toegezonden. Als jij je registreert bij jouw favoriete vereniging, krijg je daar jouw kaart tijdens de registratie.

Als je al een Korfbal Cashback Card hebt, vul dan de barcode in tijdens registratie of voeg hem toe aan jouw profiel onder "Mijn Kaarten".

Flexibel shoppen met de Cashback App

Met onze gratis Cashback App, ontvang jij altijd onze shopvoordelen, ook als je onderweg bent.

• Direct en gemakkelijk toegang tot jouw profiel en de digitale Cashback Card
  • 24/7 shoppen!
  • Vind Cashback Partners bij jou in de buurt
  • Claim Shopping Point Deals op ieder gewenst moment

Voeg de Cashback Helper toe aan de browser van jouw computer!

De volgende browsers worden ondersteund:

Jij gebruikt:

Let op: de Cashback Helper zal niet geactiveerd worden voordat je ingelogd bent op de Cashback World website. Je kunt in de Cashback Helper direct inloggen met jouw persoonlijke inloggegevens.

Het Korfbal Cashback Program aanbevelen bij jouw vrienden?

Nodig jouw vrienden uit om deel te nemen aan het Korfbal Cashback Program en verzamel samen shopvoordelen.

Gratis online aanbevelen

1. Log in op de Korfbal Cashback Program website en open het Tell-a-Friend formulier
  2. Verstuur een uitnodiging met een bericht aan uw vrienden
  3. Ga shoppen met jouw vrienden en profiteer van de voordelen bij onze Partners
* De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.