Loading..

   Steun jouw vereniging en de korfbalsport & ontvang shopvoordelen!

   Ontvang diverse shopvoordelen terwijl je jouw vereniging en de korfbalsport steunt - met het Korfbal Cashback Programma is dit volledig gratis!

   Korfbal

   Officiële website

   Officiële website

   Alle informatie omtrent korfbal kun je vinden op de officiële website korfbal.nl

   Koop nu tickets!

   Koop nu tickets!

   Koop jouw tickets voor de korfbalwedstrijden!

   KNKV Webshop

   KNKV Webshop

   De nieuwste en beste korfbalmerchandise is beschikbaar in de KNKV Webshop.

   Mijn Korfbal

   Mijn Korfbal

   Op Mijn Korfbal ontvang jij alle informatie over korfbal, afgestemd op jouw voorkeuren.

   Korfbal Cashback Programma

   Cashback & Shopping Points bij iedere aankoop

   Het Korfbal Cashback Programma is jouw toegangsticket tot een wereld vol shopvoordelen, terwijl je ook jouw vereniging en de korfbalsport steunt. Dit alles is volledig gratis, of je nu ter plaatse of online bij een Cashback Partner shopt.

   Als Member van het Korfbal Cashback Programma ontvang je tot wel 5% Cashback bij iedere aankoop, evenals Shopping Points voor sensationele Deals. Daarnaast steun je ook jouw vereniging en de korfbalsport met max. 1% van het aankoopbedrag zonder bijkomende kosten. Het aanbod aan Cashback Partners in geweldig. Of je nu op zoek bent naar sportartikelen, vakantiedeals, diensten of gewoon jouw dagelijkse boodschappen wilt doen - wij hebben precies hetgene wat je zoekt!

   Meld je nu aan voor het Korfbal Cashback Programma en haal het beste uit talrijke voordelen, terwijl je ook jouw vereniging en de korfbalsport steunt. Zonder bijkomende kosten, dus registreer nu!


   * De marge van de voordelen is afhankelijk van de gekochte producten en van de Cashback Partner. De informatie over de voordelen op deze website is daarom zonder garantie.